Coming soon...

 Wist je dat de tastzin het eerste zintuig is dat je ontwikkelt in de baarmoeder? Aanraken en aangeraakt worden is een van onze basisbehoeftes. De kracht van een aanraking kan tot wel 10 keer sterker zijn dan de kracht van woorden. Een liefdevolle aanraking heeft dan ook tal van positieve effecten op lichaam en geest. Zo is reeds bewezen dat de oxytocine die je lichaam aanmaakt tijdens een massage of knuffel, het stressniveau doet dalen. Ook de spijsvertering, het zelfherstellend vermogen en algemeen welbevinden krijgen een enorme boost dankzij welgemeende aanrakingen. Ongeacht de massagetechniek die wordt toegepast, de basis blijft hetzelfde: twee zorgzame handen die je van top tot teen doen tintelen van energie!

first-aid-957433_1280

Deep tissue massage

Dieptemassage kan snel verlichting brengen. bij klachten veroorzaakt door opgehoopte lichamelijke of emotionele stress. Het is een krachtige massagevorm waarbij diverse manuele technieken gecombineerd worden om diep tot in de spiervezels te werken.

Zo biedt dieptemassage verlichting bij gespannenheid en verminderen pijnklachten doorgaans vrij snel. 

Voetreflexologie

De voet weerspiegelt heel ons lichaam. Alle organen en spieren zijn verbonden met bepaalde reflexzones en -punten op de voet. Via deze reflexzones kunnen blokkades in het hele lichaam worden vrijgemaakt, 

Tijdens en na de behandeling ervaart zowel lichaam als geest een diepe ontspanning en wordt het lichaam gestimuleerd om weer in balans te komen.

self-care-5126774_1280
Reiki

Reiki

Reiki is het Japans woord voor “universele levensenergie”. Tijdens een reiki-sessie worden de handel als het ware een kanaal tussen de universele energie en het lichaam.

Deze zachte kracht werkt zowel op het emotionele als fysieke niveau van de mens. 

Een Reiki-sessie wordt als zeer ontspannend ervaren en bevordert het algemeen gevoel van welbevinden. Uiteraard vervangt Reiki geen medische behandeling, het geeft je lichamelijk, emotioneel en spiritueel de kracht om jezelf en je situatie te accepteren.

Praktisch:

  • op afspraak
×

Hallo,

Kies een van onze medewerkers of stuur een mailtje naar info@yogatwork.org

× Live contact