of stuur een berichtje naar 0496 97 01 56

Orthomoleculair voedingsadvies

De term voedingsadvies wordt al snel geassocieerd met diëten en gewichtsverlies. Wist je dat onze voeding niet enkel invloed heeft op ons gewicht maar op onze algehele gezondheid? Elk lichaam is uniek. Daarom is het belangrijk om er een gepersonaliseerd voedingspatroon op na te houden. Dit kan uw lichaam verlossen van diverse kwaaltjes en ook ondersteunend werken bij eender welk genezingsproces. De beelden van urenlang kauwen op een blad sla mag je ook ut je hoofd verbannen. Gezonde voeding staat voor verse, gevarieerde voeding. En dat maakt het net leuk en verassend.

Voedingssuppletie

Gezonde voeding is uiteraard de basis, maar allerlei omgevingsfactoren kunnen de opname van de cruciale voedingsstoffen in de weg staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhoogd stressniveau, minderwaardige voedingsmiddelen, bepaalde ziektebeelden, …

Diverse onderzoeken tonen aan dat het gericht en correct inzetten van kruiden en orthomoleculaire voedingssupplementen de algemene gezondheid kan bevorderen, dit zowel op mentaal als fysiek niveau.

Voedingssuppletie

Bachbloesemadvies

Dr. Edward Bach, arts, bacterioloog en homeopaat, ontdekte dat planten- en bloemenextracten de kracht bezitten om onze emoties en gemoedstoestand positief te beïnvloeden. Vanuit zijn visie dat emotioneel welzijn de sleutel is tot gezondheid, ontwikkelde hij in de jaren ’30 een systeem met 38 bloesemessences. De energie van de verschillende bloesems helpen bij het opheffen van emotionele blokkades en zo bijdragen tot de balans van lichaam en geest.

Het is natuurlijk niet altijd even eenvoudig om bij jezelf het kluwen van emoties en patronen te (h)erkennen. Wanneer je kiest voor bachbloesemadvies, brengen we tijdens een rustig gesprek jouw behoeften en/of werkpunten aan. het licht. Dit gesprek dient als basis voor jouw eigen, unieke bloesemmix. 

Praktisch

  • Tarief: € 60 per consult
  • Duurtijd: ongeveer 60 minuten
  • Locatie: Douglaslaan 1, 2950 Kapellen
  • Enkel op afspraak 

   of stuur een berichtje naar 0496 97 01 56

Gratis kennismaking

Ben je benieuwd naar wat dieptemassage, tui na, bachbloesemadvies, voedings- of gezondheidsbegeleiding voor jou kan betekenen?
Boek nu jouw gratis (telefonisch of online) kennismakingsgesprek.

×

Hallo,

Kies een van onze medewerkers of stuur een mailtje naar info@yogatwork.org

× Live contact